Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
17/06/2024

Какво ви е необходимо, за да наемете кола?

кола под наем

При отдаване под наем ще ви трябват следните документи:

  • Паспортът.
  • Ваучер.
  • Шофьорска книжка за всеки шофьор.
  • Кредитна карта на името на основния шофьор (някои компании за коли под наем приемат дебитни карти, но повечето не го правят).

Важно: Не забравяйте да прочетете правилата и условията на вашата компания за отдаване под наем, защото те може да варират. Например, компания за отдаване под наем може да изисква допълнителна идентификация, да приема само определени видове карти или да не наема коли на шофьори, които са получили документ за самоличност на по-малко от 36 месеца.

На каква възраст можете вземем кола под наем?

1/На каква възраст можете да наемете кола?

Повечето компании за отдаване под наем отдават автомобили под наем на шофьори над 21 години (а понякога и по-млади). Ако сте под 25 години, може да се наложи да платите такса за млад шофьор.

2/Мога ли да наема кола за моя партньор, приятел или колега?

Разбира се. Просто въведете данните на другото лице в секцията „Информация за шофьора“ по време на резервацията.

3/Какви са някои съвети за избор на автомобил?

Помислете къде отивате. Автомобил с висока проходимост може да се справи с магистралите на Тексас, но по-малък автомобил е подходящ за пътуване из Рим.

Разберете какво мислят другите. На нашия уебсайт има много отзиви и оценки, така че можете да разберете какво харесват и не харесват клиентите на различни компании за отдаване под наем.

Не забравяйте за скоростната кутия на колата, която искате да вземете под наем. В някои страни почти всеки кара кола с ръчна скоростна кутия, а в някои – с автоматична. Уверете се, че наемете кола, която можете да шофирате!

4/Всичко включено ли е в цената на наема на автомобила?

Цената, която виждате на сайта, включва превозното средство, задължителните застрахователни покрития (като Покритие за сблъсък и щети (CDW) и Покритие за кражба) и всички приложими такси, които обикновено се плащат, когато вземете колата (като еднопосочна такса за наем). , летищна такса и местни такси).

Той също така включва всички допълнителни устройства и услуги, които добавяте (като GPS или детско столче за кола).

Цената не включва допълнителни услуги, които се заплащат в пункта за наемане.

Съвет: Пълна разбивка на цената може да бъде намерена на страницата за плащане.

Коментарите са изключени.