Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
27/05/2024

Няколко тайни за планиране на една прекрасна сватба

сватба

Как да разпределите бюджета, да преговаряте с родителите и на двете страни и да се насладите на собствената си сватба. В тази статия сме събрали важни правила за организиране на една наистина прекрасна сватба. Те ще помогнат да избегнете спънките, да не се разочаровате и да не разваляте този незабравим ден от началото на Вашия семейния живот.

  1. Търсете компромис между идеалното и реалното.

Много преди да бъде направено предложението за брак, ще чуете от другите повече от веднъж, че сватбата е основното събитие в живота на всяка двойка младоженци, че е най-важният ден и други такива изказвания. И макар този момент да е наистина много специален, той не свършва дотук.

Нека да помним, че и след сватбата има живот – и само от Вас зависи да решите как ще решите да го започнете: с изплащане на заем за луксозното сватбено тържество, сватбено пътуване или закупуване на първия си семеен дом.

Бъдете реалисти в очакванията си и гледайте към бъдещето. Ако вложите всичките си усилия и средства само за деня на сватбата, Вие рискувате да останете разочаровани. Защото не съществуват съвършено идеални неща, пък и не е това идеята, за да влагате всичко в тази цел.

  1. Планирайте бюджета за сватба, съобразно приоритетите, които имате

По време на подготовката на Вашата сватба ще трябва постоянно да намирате компромиси между това, което искате и това, което можете да си позволите. Сватбените експерти съветват да започнете, като направите списък с приоритети в низходящ ред. Съсредоточете се върху двете или три най-важни области, без които не можете да си представите сватба: луксозни изображения за вас и младоженеца; скъпа фотосесия; добро меню и забавления. Решете за какво бихте искали да похарчите по-голямата част от бюджета и без какво сте готови да правите.

  1. Чувствайте се свободни да изразявате желанията си

Когато се подготвят за сватба, булката и младоженецът изпитват голям натиск от родителите си. Често те не са просто гости, а главни спонсори на тържеството и следователно диктуват условията. Все пак това е вашият празник и вие сте свободни да заявите предпочитанията си.

Бъдете наясно как бихте искали да прекарате деня на сватбата Ви  и още повече как не бихте искали. Мненията на другите могат да бъдат много, но това не е причина да се откажете от собствените си предпочитания Ако искате панталон или ярък тоалет, а не сватба с бяла рокля (за момичета, които решават да изоставят традиционното облекло на сватбата си). Знайте как да направите така, както желаете сами и няма да съжалявате.

Коментарите са изключени.