Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
31/03/2023

Какво представляват алайнерите

алайнери

Перфектната усмивка понякога изглежда като непостижима цел – природата не е надарила всеки дори с красиви зъби. Прекалената захапка може да бъде коригирана с помощта на брекети, но често възрастните не смеят да използват този метод, смятайки го за дълъг, неестетичен и неудобен. Ортодонтите на клиника „MedGarant“ помагат да намерите красива усмивка дори и в най-трудните случаи. Предлагаме иновативен метод на лечение – подравняване на зъбите с алайнери.

Характеристики на подравняването на зъбите с алайнери

Алайнерите за зъби са прозрачни алайнери, почти невидими и много лесни за използване. Системата е подвижна, ако се отразява на дикцията е само в първите дни от лечението.

Ортодонтите на клиниките по дентална медицина извършват корекция на захапката с алайнери FlexiLigner. Създателите на марката отдавна действат като дистрибутори на италиански производители на прозрачни капачки. Добра изследователска и производствена база на компанията беше създадена с помощта на водещи клиницисти в Италия, Германия и САЩ, които участваха в разработването на продуктите FlexiLigner.

След 2000-та година у нас започнаха да се произвеждат flexliners или flexes, както ги наричат, на немско оборудване по италиански технологии. Това ви позволява да зададете цена, по-ниска от, например, по-популярна система – подравняващите Invisalign, като същевременно поддържате европейско качество и точност. Благодарение на местоположението на производството наблизо, алайнерите се изработват за кратко време, което е особено важно за тези, които не са готови да чакат дълго време или в случаите, когато е необходимо спешно да се смени предпазителя за уста.

Дюзите от мека пластмаса следват формата на зъбите и не се усещат като чуждо тяло в устата.

Материалът, от който са изработени капачките, е много издръжлив, гъвкавостта се постига поради малката дебелина на слоя – 0,75 милиметра.

Флексите са хипоалергенни, показани за подравняване на зъбите при пациенти от 12-годишна възраст.

Необходимият брой flexiliners е проектиран в производството, така че зъбите постепенно да се възстановяват в идеално равно положение.

Препоръчва се алайнерите за уста да се носят 22 часа в денонощието, да се свалят по време на хранене и миене на зъбите и да се сменят веднъж на 2-4 седмици.

Ето и кои са предимства на алайнерите за изправяне на зъбите пред брекетите

-Естетика. За разлика от брекетите, прозрачните флекси не издават присъствието си върху зъбите. Възможна е лека промяна в речта, докато езикът свикне с новите усещания.

-Лесна употреба. По време на хранене флексилайнерите се отстраняват и се поставят в специален контейнер, включен в комплекта с предпазители за уста. След това просто изплакнете алайнерите във вода и измийте зъбите си. Устната хигиена с брекети не е толкова лесна и отнема повече време.

-Безопасност. Подравняването на зъбите с алайнери се постига чрез нежен натиск. Flex не уврежда емайла и не наранява венците.

Алайнерите за зъби са съвременна медицинска технология, която се превърна в отлична алтернатива на брекетите. Затова пациентите на денталните клиники все повече избират прозрачни алайнери за подравняване на зъбите си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *