Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
13/07/2024

Прахосмукачки за автомивки

Прахосмукачките за автомивки

Прахосмукачките за автомивки. Нито една съвременна автомивка не е завършена без прахосмукачка като допълнителна услуга. Това могат да бъдат прахосмукачки на самообслужване за 1-2 стълба или централизирани системи с няколко стълба, комбинирани в една линия с мощен смукателен агрегат. Във всеки случай такива системи трябва да бъдат устойчиви на влиянието на околната среда, надеждни и лесни за използване.

Прахосмукачките на автомивките могат да са:

Свободностоящи прахосмукачки на самообслужване за 2 бр

Централизирани вакуумни линии от 4 до 30 и повече поста

Вътрешен или външен монтаж

Използване от самообслужване или професионален персонал

Аксесоари за диаметър 38 и 50 мм

Вакуумни тръби от алуминий или индустриална пластмаса

Използвайте със или без вградени монетоприемници

Предимства на прахосмукачките за автомивки

Какви са съставните части на прахосмукачките на автомивките?

Материал на корпуса – поцинкована стомана с прахово покритие

Смукателна сила от 235 до 440 mbar

Тръбна система против замръзване

Програмируеми приемници на токен-монети

Специален вакуум маркуч Автомивка Комфорт

Многостепенни турбини с мек старт

Автоматична система за връщане на маркуча.

Колата отдавна е станала част от живота ни. Това важи особено за мъжете и младите хора, въпреки че момичетата също не изостават. Сега почти всеки има кола или мечтае за нея. Можете да намерите кола за всеки вкус, за всеки човек, предназначена за абсолютно всякакви условия и среда. Колите станаха част от заобикалящата действителност, сега няма да можем да направим много без автомобили. Автомобилът изпълнява много различни функции, най-честата му функция е движението.

Сега, за да отидете някъде, никой не се готви много за дълъг път, защото скоростта на колата Ви позволява да изминете за час разстоянието, което пешеходецът би изминавал цял ден. Ето защо колата стана толкова незаменима, много е удобна, а освен това е и компактно превозно средство, което не само бързо ви отвежда навсякъде, но и ви предпазва от всички неудобства на дълго пътуване. Вероятно това е причината и поради много други причини, автомобилите са се наложили здраво в живота ни. Поддържането на автомобила се свежда и до редовното му почистване отвътре, защото прекарвайки времето си в път, искаме да сме в поддържана кола. За това са предназначени прахосмукачките на автомивките, буквално за няколко минути изчистват колата ви. Прахосмукачките на автомивките са професионални, хубавото е, че можете и сами да се обслужите или пък да оставите колата на служителите, работещи на автомивката.

Коментарите са изключени.