Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
22/04/2024

Характеристики на почистването на частна къща

общо почистване

Ако се опитвате да си представите колко ще струва общо почистване на къщи, особено след ремонт,– свържете се с нас – и ние ще можем да Ви изненадаме приятно.

Можете да поръчате нашата услуга за общо почистване на селска къща бързо, мениджърът ще избере оптималните условия за вас. Доколко добре се справяме и дали си струва да направите поръчка за нас, може да се заключи от отзивите и коментарите, които само реални хора на живо оставят на нашия сайт.

Ние разбираме, че дори основното ежедневно почистване не е достатъчно за почистване на стаята, затова искаме да Ви предадем важността на процедурата по почистване, защото ако се извършва по-често, обитателите ще се чувстват по-добре.

Можете да оцените предимствата на услугата общо почистване още сега! Ако имате жилище в София и района на София, което се нуждае от спешна и висококачествена грижа – оставете заявка и изчакайте нашите магьосници точно когато е удобно за вас. Къща или вила, вила или мезонет – ние можем всичко, нашите професионалисти могат много!

Характеристики на почистването на частна къща

Всяка домакиня иска къщата й да блести от чистота и свежест всяка секунда. Но, уви, да се постигне такъв резултат е изключително трудно. За да не предизвиква дразнене ежедневното замърсяване, е необходимо да се разбере защо грижата за къща е по-трудна от апартамент:

Вилата обикновено е с по-голяма площ. А поддържането на ред в много стаи е още по-трудно.

Много къщи са на няколко етажа, а това е допълнително поле за работа.

Множество помощни помещения. Килерите и таваните, разбира се, опростяват живота, но също така трябва да се почистват редовно.

Стопански постройки. Навесите и гаражите трябва да се почистват редовно.

Двор. Без почистване на района общото почистване в частна къща е невъзможно. Прах, мръсотия, отломки и листа ще се внасят в къщата отново и отново, нарушавайки реда.

Веднага след като обхватът на работата бъде разбран и оценен, можете да започнете да съставяте план.

Съставяне на план при общо почистване

  • Професионализъм

Единственият начин да разберете за професионализма на избрания доставчик на услуги е чрез собствено проучване. Професионализмът се отнася до качеството на работа. Почистването на къщата, почистването на апартаменти след ремонт, химическото чистене на мека мебел, почистването на килими у дома са сред най-трудните дейности, които определено не са за тези, които се отнасят с презрение.

  • Застраховка

Винаги е препоръчително да наемете компания, която е правилно застрахована. В случай на повреда, кражба, повреда на ВиК или повреда на имущество, такава компания винаги ще поеме отговорност. Ако фирмата за почистване не е застрахована, собственикът на жилището може да носи отговорност и да плати щетите от портфейла си.

  • Лицензиране

Винаги е препоръчително да поканите фирма, която е лицензирана да предоставя услуги за почистване на вашия дом. Получаването на лиценз е много трудно. Всеки град има собствен набор от разпоредби, които регулират търговското почистване. Лицензът обаче гарантира, че компанията работи законно и спазва всички необходими разпоредби.

  • Собствено оборудване

Друг важен фактор, който трябва да проверите, е кой е доставчикът на оборудване и продукти за почистване на дома. Обикновено почистващата компания ще донесе собствено почистващо оборудване и препарати, но някои очакват собственикът на дома да осигури всичко, от което се нуждаят. За да избегнете объркване в последния момент, трябва да зададете този въпрос предварително.

Коментарите са изключени.