Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
22/04/2024

Защо да изберете нашата фирма за ремонт на Вашата пералня

пералня

Нашите майстори са готови да отстранят всякакъв вид механични и електрически повреди на пералня, да възстановят електрониката на платките и блоковете за управление и, ако е необходимо, да сменят фърмуера на микросхемите на пералнята. Цената на ремонтите на пералните машини се договаря преди началото на изпълнението им и по правило се променя само надолу.

За всички видове ремонтни и възстановителни операции на пералните машини, свързани с разглобяването на пералната машина, капитанът трябва да извърши превантивно почистване на тръби, филтри, нагревателен елемент, резервоар, проверка на всички движещи се елементи и потенциално проблемни възли. По желание на клиента се извършва почистване на филтри, бункер за препарати, отстраняване на корозионни огнища по корпуса и вътрешността, дори ако интервенцията изисква разглобяване на пералнята машина.

Обадете се на капитана за ремонт и поддръжка на пералня

Ако вашата пералня има нужда от ремонт, тогава разбира се се чудите колко ще струва ремонтът и колко бързо ще го извършим? По телефона е доста трудно да се отговори на този въпрос, но знаейки марката и модела на пералнята. След като получихме подробно описание на неизправността от вас, можем да предположим какво точно се повреди. Това ще ви помогне да оцените приблизителната цена на ремонта и да го завършите възможно най-бързо. Капитанът ще може да вземе със себе си компонентите, които може да се наложи да бъдат сменени, и необходимите консумативи, което ще помогне да се намали времето за ремонт и да го извърши направо у дома.

Така че, преди да ни се обадите, би било хубаво да знаете:

  • Марка на Вашата пералня за ремонт
  • Точният й модел
  • Опишете (със свои думи) какъв е проблемът с пералнята машина
  • Къде да намерите модела върху пералнята машина

Ако марката е повече или по-малко ясна, тогава къде мога да намеря точния модел на колата? Най-често производителите поставят стикер с информация за точната марка на модела пералня в отвора на люка за пране. Или от вътрешната страна на капака на дренажния филтър.

Коментарите са изключени.