Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
17/06/2024

Важния атрибут в мебелите за баня – огледало+шкаф

мебелите за баня

Мебелите за баня – огледало+шкаф

В нашия сайт има варианти на шкафове както с вече вградени мивки, така и без тях. Ако не сте сигурни кой умивалник да изберете, нашият търговски екип ще се радва да ви помогне да изберете най-добрия вариант.

  • Гардеробът или шкафът-моливник е един от най-функционалните елементи на корпусната мебел за баня. Най-често има тясна и висока форма, поради което е почти незаменима дори в малки стаи. Има голяма функционалност и капацитет. Подходяща както за съхранение на дребни предмети за лична хигиена, така и за съхранение например на кърпи за баня, халати и др. На нашия сайт имаме опции за шкафове с вграден кош за пране в долното отделение.
  • Шкафовете за умивалници и шкафовете могат да се монтират както в окачено, така и в подово състояние. В описанието към тях можете да се запознаете със съпътстващите аксесоари, които са включени в комплекта на даден артикул, както и със снимки на интериорни проекти за баня с елементи от дадена колекция или серия. Това се прави за удобство при избора на комплект мебели според Вашите заявки.

Модерната баня е стая, в която освен класическа и традиционна санитария има и специално обзавеждане. Инсталирането и поставянето на мебели в баните стана възможно поради факта, че съвременните жилища, които се строят в момента (включително частни жилища), имат големи площи, включително бани. Мебелите за баня, технологията на тяхното производство, се различават от производството на обикновени мебели за други стаи. Това се дължи, разбира се, на факта, че условията в банята са доста екстремни за мебели. Ето защо мебелите за баня се изработват по специални технологии, които ги предпазват от разрушаване под въздействието на висока влажност и температурни промени.

Видове мебели за баня

Съвременните архитекти и дизайнери, създавайки своите проекти, днес обръщат голямо внимание на дизайна на баните, допълвайки ги с мебели. Дори в малките бани винаги има място за компактни мебели за баня, предназначени да съхраняват различни аксесоари. Такива мебели включват следните видове:

Коментарите са изключени.