Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
13/07/2024

Какви са недостатъците при използването на автомобил под наем?

Какви са недостатъците при използването на автомобил под наем?

Недостатъците при използването на автомобил под наем включват:

  • Нецелесъобразност от използване на услугата рент а кар при честа необходимост от използване на машината. При ежедневна необходимост от автомобил обаче има много по-голям смисъл и е много по-изгодно да си закупите собствен автомобил.
  • Когато имате сериозни материални разходи при неспазване на условията за ползване на автомобила, предписани в договора. В някои случаи те могат да бъдат няколко пъти по-високи от цената на самия наем на автомобил.

Потребителите на услугата автомобил под наем са предимно хора, които нямат възможност или нужда да закупят собствен автомобил, например граждани или организации, които се нуждаят от автомобил само за ограничен период от годината. В допълнение, колите под наем се използват и от собственици на лични автомобили, които са принудени временно да се справят без тях (в ремонт, използвани от други роднини и т.н.).

 

Наемането на автомобил Ви позволява да получите следните предимства:

 

  • Бърз достъп до автомобила, издаден в рамките на половин час или дори по-малко;
  • Голям брой налични автомобили за рент а кар услуга, което Ви позволява да си откриете необходимия Ви автомобил за всяка конкретна задача, като вземете предвид личните си нужди;
  • Висока степен на техническа готовност на автомобили под наем, които преминават редовен технически преглед и ремонт в сервизи;
  • Осигуряване на основно почистени автомобили, в салоните на които в повечето случаи е забранено да се пуши;
  • Няма да Ви се налага да поемате за своя сметка годишните разходи за застраховка на МПС и плащането на транспортен данък;
  • Възможност за прехвърляне на разходите за техническа поддръжка на автомобила върху действителния му собственик.

Луксозни автомобил под наем

Необходимостта от скъпа, луксозна кола може в даден момент да се яви при човек, при положение, че не всеки може да си позволи да закупи и управлява такава кола.

Премиум автомобилът не само ще струва на купувача доста сериозна цифра, но и годишната му поддръжка, включително застраховка и плащане на транспортен данък, може сериозно да Ви натовари. И дали е нужно да правите всичко това. Особено, ако необходимостта от такъв автомобил не е ежедневна, а само в определени случаи, за определени цели.

А ако тази скъпа, луксозна кола се повреди, тогава цената. Която ще платите за ремонта, ще бъде още по-значителна. Всъщност, само наистина много богати хора. Които са не повече от 10% от населението, могат да бъдат собственици на автомобили от такъв клас.

А може да бъде и така. На практика наемателят може само да се грижи за попълването на гориво и внимателно да управлява автомобила.

 

Възползвайте се от услугите на Ван-Ал ООД – фирма за автомобили под наем.

Коментарите са изключени.