Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
13/07/2024

Разнообразете стаята си с детски килими

Разнообразете стаята си с детски килими

Различните детски килими са чудесен начин да добавите цвят и индивидуалност към детската стая. Предлагат се в почти всякакви цветове и размери, което улеснява родителите при избора на перфектни детски килими. Всичко, което трябва да направите, е да изберете темата за детските килими.

 

Модерни детски килими

Когато мислите за детски килими, обикновено се сещате за модерни детски килими. Всяка тема, цвят и размер се предлагат в детските килими в наши дни. Можете да се забавлявате много, като проектирате детска спалня, поради огромния избор от килими, които могат или да служат като фокусна точка на стаята. Или могат да бъдат аксесоар към декора на стаята. Някои популярни теми за килими за детска стая включват: животинското царство, градски маршрути и балони. Като алтернатива могат да се използват само абстрактни и забавни цветове вместо конкретни теми.

 

Традиционни детски килими

Традиционните килими са обвързани с правила. Тези правила придават характерния традиционен вид на килима. Освен това традиционните килими нямат голям избор от цветове. Ще намерите само определени цветове. Тъй като тези цветове са били достъпни чрез растителни и цветни багрила. Следователно няма да намерите ярко розов ориенталски килим. Защото ярко розовото никога не е било лесен естествен цвят за получаване от растения. Ако обмисляте традиционен килим за стаята на вашето дете, защото искате да избегнете синтетични килими, помислете за Gabbehs. Тези килими са едноцветни, обикновено в синьо, зелено или червено. Цветът на Gabbehs обикновено е удебелен. Също така, килимите могат да имат малки фигурки или овце, представляващи Шепард. Превръщайки тези килими в подходящо допълнение към детската стая. Можете да намерите неутрални преходни килими като килими в нюанси на бежово и кремаво.

 

Важни моменти, които трябва да имате предвид за детските килими

Когато купувате килим за детска стая, вземете предвид следното:

  • Текстура
  • Лесно почистване
  • Задържане на прах

Не искате килим, който е груб за краката на детето. Нито пък искате килим, който се лее много. Това само ще означава повече прахосмукачка за вас. Повечето килими не се проливат лесно, но ако закупите нискокачествен синтетичен килим, той ще остави остатъци от килима. Килим с ниско качество, който дава приоритет на външния вид на килима, ще застраши тъкането. Следователно е по-малко вероятно да имате здрав тъкан килим, който да се държи заедно. Освен това постоянното отделяне ще привлече прах и ще започне да натрупва алергени. Важно е да почистите килима с прахосмукачка, включително и под него. Ако детето Ви има затруднения в дишането, моля, консултирайте се с вашия лекар какъв материал е приемлив, ако има такъв.

Във всеки реномитан има прекрасна селекция от детски килими, които да разгледате. Забавлявайте се, като планирате забавни дизайни за вашите детски стаи!

Голямо разнообразие от детски килими можете да намерите тук.

Коментарите са изключени.