Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
22/04/2024

6 съвета, които ще Ви помогнат да изберете правилната лимузина за вашата сватба

лимузина за сватба

Безброй подробности влизат в планирането на една сватба и е лесно да попаднете във вихъра на целия процес. Но някои компоненти често се пренебрегват, когато планирате сватба и един от тях често е лимузина за сватба.

Въпреки че може да не изглежда като най-бляскавата част от тържеството, тя е много важна и може да бъде един от най-вълнуващите аспекти на вашата сватба. Наемането на лимузина за големия ден може да помогне за облекчаване на стреса, свързан с транспортирането на гостите, булчинското парти и, разбира се, да гарантира, че вие ​​и вашият нов съпруг имате достатъчно време за почивка в лукс.

Резервирайте своята лимузина за сватба

Сватбени лимузини резервирайте бързо. Най-доброто нещо, което можете да направите за себе си, е да резервирате сватбената лимузина в началото на процеса на планиране, за предпочитане поне шест месеца преди сватбата. Лятото е натоварено време за сватби и много компании за лимузини могат да резервират година по-рано.

Ако планирате лятна сватба или сте определили дата по време на бала или около голям празник, започнете планирането на транспорта веднага. Преди да резервирате, може да пожелаете да посетите компанията за лимузини лично, за да се уверите, че превозните средства са привлекателни и актуализирани и могат да предложат необходимото количество стая.

Планирайте своя маршрут

Не е необходимо да определяте времевата си рамка до секунда за вашата сватба, но когато говорите с компанията за лимузини, искате да имате някаква идея по отношение на началните часове, времевите блокове, и часове на връщане.

В допълнение към номерата, информирайте компанията за лимузини за всички подробности, които ще изискват транспортиране в деня на сватбата. Например, правите ли си косата и грима на място, различно от церемонията? Искате ли да направите снимки, преди да тръгнете по пътеката, и имате ли няколко места за снимки, които искате да посетите с партньора си? Вземете представа в главата си какво ще ви е необходимо от вашата лимузина под наем.

Имайте реалистичен бюджет

Детайлите могат бързо да се добавят, когато планирате сватба, от цветята до роклята. А транспортът за вашия сватбен ден трябва да се вмести в бюджета Ви. Когато говорите със сервиз за сватбени лимузини, попитайте ги как таксуват клиентите си и дали има специални цени за сватби.

Повечето компании таксуват за блок време плюс бакшиша на шофьора, така че ще Ви бъде полезно, когато разглеждате вече установения график, когато резервирате лимузина. Можете веднага да определите дали бюджетът Ви съвпада с времето, за което Ви трябва лимузината. Компаниите за сватбени лимузини искат клиентите им да бъдат доволни и често работят с бъдещите булки, за да измислят пакет, който отговаря на вашия бюджет.

Прочетете отзиви и вземете препоръки

Ако сте харесали лимузината на предишната сватба, на която сте били, можете да помолите двойката за справка и отзиви. Можете също така да попитате вашите приятели, семейство или колеги. Ако това не даде резултат, трябва да направите проучване онлайн и да прочетете отзиви за компании от предишни клиенти.

Отзивите ще Ви помогнат да решите дали дадена компания си струва да обмислите за вашия специален ден или не. Задължително е да сравните няколко компании, защото това е единственият път в живота Ви, когато нещата не могат да се объркат.

По време на вашето проучване се уверете, че услугата за лимузини е лицензирана и застрахована, след което проверете техните записи за безопасност, докато сте там. Проверете възрастта на лимузината и дали има политика за анулиране и какво пише. Попитайте дали предлагат и екстри, в случай че имате нужда от още няколко неща, за да направите пътуванията още по-запомнящи се.

Уверете се, че сте го получили в писмен вид

След като всичко е уредено и решено с компанията за лимузини. Уверете се, че всички подробности са много ясни и бизнесът ви предоставя писмено споразумение. Този договор е много важен и трябва да включва вида на резервираните лимузини, общата цена, всички необходими или внесени депозити.

Правила за възстановяване на средства, всички часове и местоположения на пристигане и заминаване, такси за извънреден труд и начални часове, както и всякакви специални искания. Познаването на всеки детайл в договора ще ви осигури спокойствие в големия ден.

Всичко е въпрос на детайли

Също толкова полезно, колкото е за вас да получите всички подробности за наема. В писмен вид от компанията за лимузини, за тях е полезно да получат цялата логистика от вас предварително. Това включва точни адреси и алтернативни маршрути само в случай, че има неочакван трафик или строителство в деня на.

Освен това предоставете на компанията за лимузини номерата на вашата камериерка/почетна матрона, шаферките и евентуално вашите родители, така че ако възникнат пречки или въпроси, да не ви безпокоят в големия ден. Имате достатъчно грижи!

Вашият сватбен ден трябва да бъде идеален. И ако искате лимузина, за да постигнете мечтаната сватба, тогава трябва да вземете такава от професионален лимузинен сервиз. Има много компании, които рекламират страхотни услуги, но все пак трябва да извършите дължимата грижа.

Коментарите са изключени.