Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
22/04/2024

Още видове мебели за баня

Още видове мебели за баня

Съвет за мебели за баня! Ако имате голяма баня, по-добре е да поставите багажника в свободен ъгъл, далеч от душа и ваната. Също така е препоръчително да окачите огледало там и да поставите удобен стол. Вземете уютен мини-будоар.

Мебели за баня: Шкаф-пенал

Шкаф-молив – висок дизайн за съхранение на дрехи, хигиенни артикули, козметика. Отличителна черта на такива мебели за баня е плитката им дълбочина. Но продуктът заема малко място и побира солидно количество неща.

Шкафовете могат да бъдат отворени и затворени. И двата варианта са подходящи за баня. Въпреки това, в първия случай мебелите за баня ще изглеждат по-скоро като багажник. Ако искате „конфиденциалност“, изберете втората опция.

Стенен шкаф

Стенният шкаф е просторна и красива мебел за баня. Такъв продукт ще замени шкаф или стелаж, ако в стаята няма достатъчно място. Има много възможности за дизайн – от традиционни правоъгълни модели със строги форми до различни геометрични линии.

Огледален шкаф

Шкафът с огледало е чудесен вариант, ако не искате да купувате огледало отделно. Такива мебели за баня ще отговарят на почти всички интериорни стилове, но ще изглеждат най-изгодни в тенденциите хай-тек, сканди, таванско помещение.

Формите на огледалните шкафове като вид мебели за баня не са поразителни в разнообразието – най-често моделите са правоъгълни. Оригиналният декоративен дизайн на такива мебели също не трябва да се очаква. Вратите, изработени от огледала, вече са доста достойна декорация и в същото време важен функционален детайл от интериора.

Висящи рафтове

Висящите рафтове са чудесна алтернатива на простите рафтовете. Дизайнът на такива мебели е разнообразен. Най-лесният вариант са плоски тесни рафтове от дърво, стъкло или метал. По-оригинални опции са направени под формата на геометрични фигури, пчелни пити, животински глави и много други. Има модел за всеки, дори и за най-смелият интериорен стил.

Шкаф за мивка

Шкафът под мивката е чудесен заместител на шкафа. Основната разлика между продуктите са вратите. Шкафът ги има, шкафът най-често не. Иначе изискванията към мебелите за баня са подобни. Продуктите трябва да поддържат добре мивката и да побират необходимите малки неща.

Коментарите са изключени.