Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
22/04/2024

Какво още е необходимо за да предадете за старата си кола за скрап?

Какво още е необходимо за да предадете за старата си кола за скрап?

Как да продадем кола за скрап?

Вие можете също така да продадете акумулатора на старата кола за скрап на висока цена. В противен случай цялата кола, предоставена като скрап, ще струва по-малко.

Не забравяйте да премахнете възможно най-много неметални части от автомобила, когато го предавате. Това са джанти, стъкла, седалки, вътрешна облицовка, пластмасови резервоари, високоговорители, радиатор и други. Това ще Ви позволи да разберете точното тегло на метала. Ако изброените продукти са подходящи за употреба, те могат да бъдат продадени на вторичния пазар. Не забравяйте обаче, че при претегляне на автомобил цената за скрап ще бъде посочена минус химикали, например антикорозионна мастика, която е била използвана за обработка на тялото.

Защо е от полза да предадете старата си кола за скрап

Рециклирането на скрап намалява необходимостта от добив на руда и производство на нов метал. Следователно скрапът е в голямо търсене. Ако имате счупена Шкода или Рено, няма нужда да ги държите в двора си, тъй като можете да спечелите добри пари от скрап. Освен това тази възможност е изгодна за големи компании, които разполагат със служебни автомобили или автобус. Големи превозни средства като камиони и др. подобни товарни моторни превозни средства могат да бъдат оставени на приемния пункт.

Вашето участие в процеса на събиране на скрап може да бъде сведено до минимум. Разбира се, ако ви е удобно, можете сами да доставите автомобила на посочения в сайта адрес. Работим в София и цялата Софийска област. Но можете също да поръчате вземане на кола скрап. Ако имате голяма пратка рециклируеми материали, ние предоставяме отстъпки за демонтаж и товарене. Претеглянето на скрап ще се извърши във Ваше присъствие, като калкулацията ще получите веднага след оценката по удобен за Вас начин.

Такова събитие като бракуването на автомобил е от полза не само за частни собственици на стари автомобили и фирми. Този процес помага за опазване на екологията на планетата, тъй като изоставените бавно движещи се автомобили имат бензин и масло, олово и сярна киселина, които навлизат и остават в атмосферата.

 

Повече за това как да продадете кола за скрап в AUTOSKRAP

Коментарите са изключени.