Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
27/05/2024

ПВЦ Мебели за баня София

ПВЦ Мебели за баня София

ПВЦ Мебели за баня София. Покритието на плочата зависи от идеята на дизайнера, и то може да бъде от следните видове:

  • -ламинат;
  • -багрило;
  • -лак. Материалът е надарен с издръжливост, привлекателен външен вид. Моделите с емайлирано или лакирано покритие се отличават с разнообразие от цветове. Покритието е надеждно и има ниска цена;
  • -фурнир. Този елемент е тънък лист (дървен). Продуктът се използва за облицовка на елементите на слушалката. Този материал привлича производителите с красотата на външната текстура. Отгоре листът трябва да бъде покрит с безцветен лак (нанасят се няколко слоя). Цената на материала е доста висока поради качеството;
  • -акрил. Акрилните листове се използват за създаване на допълнителна защита на мебелите за работа в условия на висока влажност. Материалът също е надарен с редица недостатъци, основният от които е образуването на драскотини. Важно е да се обърне внимание на плътността и гладкостта на ставите на листовете.
  • -самозалепващо фолио. Позволява ви да получите различни цветови решения, всякакви структури. Качеството на това покритие е по-ниско от другите опции.
  • -мека на допир пластмаса. Това специално покритие има усещане като гума и е матово и меко. Обикновено се използва за покриване на фитинги, определени аксесоари. Покритието създава водоотблъскващ, антикорозионен ефект.

ПВЦ Мебели за баня София

Ламинатът върху печката също се предлага в няколко варианта: матов, текстуриран, лъскав. MDF се счита за лесен за работа материал, който е единственият от всички, който може да се използва за създаване на изпъкнали фасади. Ако е необходимо да се създаде шарена фасада, е необходимо да се използват само MDF и масивно дърво. Цената на MDF поради висококачествените си характеристики е малко по-висока от цената на ПДЧ.

Други материали за производство на мебели за баня

В допълнение към изброените материали за дизайна на банята можете да използвате и други. Популярен материал за мебели за баня е пластмасата. Но освен него се използват и други, които ще разгледаме по-подробно:

Коментарите са изключени.