Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
27/05/2024

Услуга по взимане на стара кола за скрап

кола за скрап

Ако се нуждаете от услуга по предаване на Вашата старата кола за скрап, можете да се свържете със специализирана фирма, занимаваща се с тази функция 24 часа в денонощието / 7 дни в седмицата.

Коли за скрап на практика са всички тежко ударени, претърпели катастрофа, повредени, изоставени и други. 

Услугите, които предлагат за кола за скрап са:

  • изкупуване на коли за скрап
  • взимане на автомобила от мястото, където се намира
  • гарантирани са Ви безплатен транспорт (за клиентите и взимането на автомобила от мястото, където е).

За всяка взета кола за скрап се издава документ за дерегистрация пред КАТ и отписването й от съответната община.

Плащането се извършва веднага

Фирмите разполагат с необходимата за целта техника, с която достигаме до мястото, на което се намира колата, предназначена за скрап. Предлага се най-удобно и лесно извозване на колата за скрап.

Тези фирми следва да гарантират професионализъм, уважение и коректност за клиенти във всяко едно отношение по време на предоставянето на услугите си.

За всяка кола неизбежно идва момент, в който единствената полза, която все още може да се получи от нея, е да я изпратите за скрап. Въпросът е къде точно – предлаганите от фирмите приходи за изхвърляне на „автобоклуци“ са много различни и дори трябва да се споделят с управителя. 

Нашата фирма бързо и безпрепятствено ще ви помогнем да предадете колата за скрап в София за прилично плащане и без посредници.

Подготовка

И така, решението за предаване на автомобила за скрап с износ е взето. Следващият въпрос който стои пред собственика, е какво трябва да се направи с автомобила, как да се подготви за изхвърляне. Нищо особено не трябва да се прави по колата. Махат номера, части и източват работните течности, за да остане само металната рамка. Сега можете да се обадите за да транспортираме каросерията до съоръжение за рециклиране, където някогашната кола се смачква с хидравлична преса и се изпраща за претопяване.

Коментарите са изключени.