Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
17/06/2024

Предимствата на секционната врата

Предимствата на секционната врата

Предимствата на секционната врата

Когато търсите издръжлива, надеждна врата, която също така включва превъзходен архитектурен дизайн, индустриалните секционни врати трябва да са в горната част на списъка Ви с опции. Те често се използват в търговски и промишлени условия, защото предоставят редица предимства пред други видове врати. Включително спестяване на свободно пространство около отвора на вратата, максимизиране на свободното пространство около отвора на вратата, оставяне на входовете отворени и напълно свободни за позициониране на продукти или просто освобождаване на допълнително използваемо пространство.

 

Защо да изберем секционна врата?

Един от най-полезните аспекти на секционната врата е възможността водещите релси да се поставят навсякъде от хоризонтално положение през различни ъгли до право нагоре вертикално, което означава, че при повечето търговски и промишлени сгради можете да следвате линията на покрива, за да увеличите максимално използването на вътрешния пространство на сградата. Можете също така да добавите 45 и 90 градусови завои в релсите и всичко това, като същевременно запазите опцията за ръчно или електрическо управление на вратата.

 

Пружинният механизъм също може да бъде позициониран така, че да отговаря на най-добрата точка на закрепване, както и много различни опции за моторно задвижване за ниско, средно или силно използване, като позицията също така отговаря на дизайна на покрива и необходимия тип коловоз.

 

Предимства на секционната врата

Повечето търговски и промишлени сгради и складове се възползват най-много от качествена секционна врата. Тъй като тя ще уплътни и изолира правилно до много високо ниво. Ако е необходимо, поддържайки температурата и атмосферата на сградата възможно най-постоянни. Здравината на тези врати е много по-голяма от средната ролетна врата, като стъклопакетът е наистина изгодната опция.

 

Добрата секционна врата ще предложи много години безпроблемна работа. С лесен достъп до всички компоненти, които могат да се обслужват, за разлика от повечето ролетни врати. Там повечето проблеми възникват в страничните канали или вътре в ролката. Това означава, че вратата трябва да се разглоби за ремонт. Секционната врата има много по-здраво действие с по-малко подвижни части от ролетната врата. Целият баланс на вратата е много по-добър и означава много по-малко напрежение при опцията за еднофазен или трифазен електродвигател.

 

Можете да разгледате logel.bg за повече информация

 

Коментарите са изключени.