Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
17/06/2024

Какви храни да консумираме, за да имаме добро кръвообращение?

Храни, които да ядем, за да имаме добро кръвообращение

Какви храни да консумираме, за да имаме добро кръвообращение?

Класацията за храни в помощ на едно добро кръвообращение се води от черния шоколад, разбира се. Защото тъмният шоколад е много богат на антиоксиданти, което от своя страна помага за регулиране на кръвното налягане и за поддържане на добрите нива на холестерола.

Сьомгата притежава антикоагулантни и антитромботични свойства, тя съсдържа в себе си високото си съдържание на омега-3 аминокиселини.

Има една изключително полезна хранителна добавка и тя е куркума

Куркумата може да предпази отлично артериите ни от запушвания. Добре е да се знае, че за ефикасното усвояване от тялото, куркумата следва да е комбинирана с черен пипер.

Ще Ви разкажем и за още храни, важни и полезни за доброто кръвообращение. А Вие научете повече за хранителната добавка НатАспин и я включете в менюто си добавката НатАспин.

НатАспин е много ефикасно средство за добро кръвообращение и превенция на образуване на кръвни съсиреци.

Сокът от цвекло определено насърчава кръвообращението, което дава предпоставка да изпълните  мускулите си с кислород и да понижите артериалното си кръвно налягане.

Важно е да се знае, че силното замайване, което нарушава баланса и способността ви да стоите или ходите, може да бъде резултат от малък кръвен съсирек в мозъчна артерия.

 

Как да се справим с наличието на кръвен съсирек, какво е лечението в този случай

Яжте разнообразни храни, които съдържат по-малко наситени мазнини и повече плодове, зеленчуци и естествени фибри.

Упражнявайте се редовно, за да подобрите кръвообращението и да поддържате здравословно телесно тегло.

Лют червен пипер

Той е много добър за кръвоносните съдове. Укрепва стените на артериите, което подобрява кръвообращението на органите в тялото.

Начин на употреба на хранителната добавка Натаспин: 1 капсула на ден с чаша вода 30 минути преди хранене.

Репичките са много богати на минерали като калий, който помага за нормализиране на кръвното налягане и подобряване на кръвообращението.

Зелето позволява Ви да попълните резервите от червени кръвни клетки, което от своя страна подобрява циркулацията на кислород в кръвта.

 

Коментарите са изключени.