Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
27/05/2024

Всичко за сватбите – част 4

сватбите

Всичко за сватбите

  1. Наемане на лимузина

Някои специалисти по сватби казват, че това е всъщност неподходяща кола за сватба – ами да, тя е неудобна и неманеврена. С лимузина е невъзможно да се завъртите за да се обърнете, да влезете в двор или тясна уличка или да заобиколите задръстване. Да не говорим за факта, че вътрешността на лимузината може да изглежда напълно неромантична: тапицерия с леопардов принт или изтъркан интериор, който е видял много във времето.

По-добре ще е да си поръчате хубава удобна нова кола. А за гостите, ако имат нужда от трансфер до определен ресторант или до място за регистрация на място, има микробуси.

  1. Да събирате от гостите пари

Отвличане на булка, гадаене за момче и момиче, търг за продажба на първото парче торта – смятаме, че подобни „сватбени ритуали“ са неподходящи. В крайна сметка гостите вече са похарчили пари за подарък или са поставили определена сума в плик. Не е подходящо да правите подобни неща.

  1. Поръчване на твърде много алкохол в ресторанта

Шампанско, червено и бяло вино, два вида силен алкохол – този комплект трябва да бъде ограничен до сватбена вечеря. Преди него – само шампанско и безалкохолни. Не се опитвайте да напиете гостите си още след Вашето подписване в ритуалната зала.

  1. Избиране на неподходящи дрехи и обувки за деня на сватбата Ви

Роклята с тесен корсет, най-широка и пищна пола и петметров шлейф изглежда впечатляващо на снимката. Но помислете, готови ли сте да прекарате целия ден така облечени? Ако сте мечтали точно за това, откакто сте били на пет години, планирайте заместващ тоалет който е по-прост и удобен за танци в края на вечерта.

Резервен чифт равни обувки също е задължителен, дори ако уверено балансирате на високи токчета. Освен това трябва да се уверите, че Вашето сватбено облекло ще се съчетае с костюма на младоженеца..

Открийте тайните на незабравимите сватбите с нашия съветник myprettywedding.bg 

 

Коментарите са изключени.