Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
22/04/2024

Избор на материал за сглобяема къща

материал за сглобяема къща

Избор на материал за сглобяема къща. Градинските летни сглобяеми къщи от икономична класа са направени от екологично чист и достъпен материал, който е лесен за обработка и монтаж. Дървото Ви позволява да създавате сгради, където е удобно и лесно да останете. През целия си експлоатационен живот градинските къщи от икономична класа запазват приятен горски аромат. Това има благоприятен ефект върху функционирането на човешката дихателна система, позволява най-ефективно справяне с различни видове стресови ситуации, осигурява здрава и пълноценна почивка и сън. За да прецените как ще изглежда една градинска къща отвън, просто погледнете снимки на типични проекти в каталога на компанията. Уникалната структура на дървото отваря широки възможности по отношение на обработката на материала. Модерните градински къщи могат да бъдат направени в различни стилистични решения, а възможностите по отношение на дизайна на вътрешното пространство на сградата са ограничени само от въображението на клиента.

Икономична класа селски къщи от дървен материал

Как се различават градинските сглобяеми къщи от мини-дървесина от икономична класа от класическите сгради? Използването на класическата технология за изграждане на дървена къща е доста скъпо начинание, както по отношение на времето, така и по отношение на финансовите разходи.

Алтернативно решение на проблема с изграждането на сглобяема къща на място е създаването на лека конструкция от мини-дървен материал. Предимствата на такава градинска сглобяема къща са съвсем не едно или две, те са много повече за изброяване. Поради ниското си тегло, тези градински сглобяеми къщи са евтини и те също така изискват минимално време за сглобяване на конструкцията. За тях е подходяща евтина основа на винтови пилоти. Лекотата на конструкцията се придава от мини-дървесината, която може да се счита за уникален материал. Мини дървените градински сглобяеми къщи са изработени от рендосани дъски със стандартни параметри на ширина и дължина. Системата за заключване на език и жлеб, предвидена в ръбовете на дъските, осигурява надеждното им фиксиране една към друга.

Коментарите са изключени.