Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
13/07/2024

Какво е съдържанието на Трибестан и какви са страничните ефекти

съдържанието на Трибестан

Съставки на Трибестан

Какво е съдържанието на Трибестан и какви са страничните ефекти? Една от най-изследваните съставки във връзка с нивата на тестостерон е Tribulus. Доказано е, че този действа отново и отново. Поради което обикновено ще го видите на етикета за хранителните стойности на почти всеки наличен тестостеронов бустер. Повечето хора обичат тази съставка.

Tribestan се основава единствено на тази съставка. Повечето тестостеронови бустери обикновено съдържат около 6-10 различни вещества, за които е доказано, че помагат при нивата на тестостерон.

Microcell е съставката, отговорна за стимулирането на тестисите да произвеждат повече тестостерон. Polyplasdone XL действа като дезинтегрант за стимулиране на тестостерона.

Cabosil се използва за сгъстяване на целия екстракт, така че да произвежда по-добър тестостерон. Поливинилпиролидонът служи като критичен свързващ агент. Който осигурява по-добър достъп до лутеинизиращите хормони за производството на тестостерон.

Минералът талк работи като плъзгач. Така че тестостеронът да тече по-добре в кръвния поток на тялото. Покритието на таблетката действа като свързващ агент. За да запази добавката непокътната, докато достигне до тестисите, които произвеждат естествения тестостерон в тях.

Последната съставка в Tribestan е екстракт от Caltrops. Тази българска версия подобрява жизнеността, издръжливостта и чистата мускулна маса. Без да създава странични ефекти върху тялото на мъжа сама по себе си. Тя може да взаимодейства отрицателно с други подредени добавки.

Ето защо мъжете се съветват да бъдат внимателни и да говорят с общопрактикуващ лекар, преди да смесят неизвестни добавки със самата формула.

Какво всъщност представлява Tribulus terrestris

Tribulus Terrestris е цъфтящо растение, произхождащо от топлите умерени и тропически региони на Европа (особено България), Южна Азия, Африка и Австралия. Използва се в билкови лекарства от векове. Има много ползи за здравето и днес се използва за насърчаване на огромни печалби на сила, чиста мускулна маса, проблеми с импотентността при мъжете и дори може да понижи холестерола.

Възможни странични ефекти от приема на Трибестан

Нивата на представяне във и извън фитнес залата се очаква да се подобрят значително в резултат на тази мощна формула за повишаване на тестостерона. Това не означава, че всички естествени съставки на Софарма в добавката не са лишени от някои значителни и понякога нежелани странични ефекти. Някои, макар и не много, потребители съобщават за неприятни резултати наред с желаните, включително чувство на тревожност, диария, хронично главоболие, обриви и дори неприятни мускулни спазми. Трябва да се отбележи, че само малък процент от потребителите, които приемат тази добавка, се оплакват от тези неприятни странични ефекти.

Вижте тук повече за Трибестан

Коментарите са изключени.