Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
27/05/2024

Компютърна техника и консумативи за новия офис

Най-накрая сте си намерили перфектната локация и удобно помещение за своя офис?

Компютърна техника и консумативи за новия офис. Най-накрая сте си намерили перфектната локация и удобно помещение за своя офис? Честито! Преди официално да го откриете и да посрещнете първите си клиенти, партньори и инвеститори обаче, ще трябва и да го оборудвате подобаващо.

Компютърна техника и консумативи за новия офис

В случай че това е първият ви офис, или консумативите и техниката от стария са негодини за използване, а може би няма как да се преместят, ще трябва да се снабдите с нови. С правилната организация, добрия разчет на бюджета и надежден доставчик за всичко необходимо, ще се справите бързо, лесно, ефективно, а защо не и на сметка?

Възползвайте се от съветите ни по-долу, за да започнете да работите в новия си офис максимално бързо и достатъчно оптимално с всичко нужно под ръка.

С какво да започнем оборудването на офиса?

Препоръката ни е да стартирате с най-обемните и скъпи покупки. Обикновено те се припокриват, но не изцяло. Големите и тежки предмети изискват по-детайлна и трудна логистична организация. Скъпите консумативи и офис техника, от друга страна, е редно да се закупят най-напред, за да се избегне риска от липса на бюджет за тях в края на процеса.

Традиционно, собствениците започват с внимателен анализ и преглед на наличната на пазара компютърна техника и консумативи. След това е удачно да се направи и списък с най-важните неща, от които се нуждаете. Естествено, на челни позиции, а и най-търсени по магазините, са компютрите и периферията, копирната техника, системи за безопасност и други. След тази покупка ще видите и оставащия бюджет, в рамките на който да се вместите за консумативите.

За кои дребни, но важни детайли да не забравяме?

Под офис консумативи се разбира буквално всичко – от копирна хартия до комплект кламери. Не подценявайте нито последните, нито които и да е други дребни елементи, без които ако останете, ще си съсипете ритъма още на първия работен ден в новия офис.

По наши наблюдения много често собствениците или наемателите най-често забравят следните малки, но изключително важни за перфектната работна среда детайли:

  • Батерии – все още някои мишки за компютри работят на батерии, а и не само те. Никой не иска да ходи в студената зима навън само защото дистанционното на климатика не може да увеличи градусите с поне 2-3!
  • Почистващи аксесоари. Тук дори не става въпрос за традиционния моп и метла. За тях може да се погрижи професионалната чистачка или вие самите, но не и да ги оставяте до работното си място. Важно е да се снабдите със специални аксесоари за почистване на монитора и всякакъв друг тип техника.
  • Организационни консумативи. Снабдете се с повече папки или контейнери за съхранение. Ако организацията в офиса ви е безупречна, работата ще бъде свършена перфектно всеки ден. Не забравяйте, че живеем в 21 век и голяма част от документацията може да се съхрани не на физически носител, а в обикновена флашка или облачно пространство.
Как да изберем надежден доставчик на офис техника и консумативи?

Когато сте на един клик разстояние да закупите цялата необходима офис техника и консумативи за новото работно място, не бързайте. Вместо това, се уверете, че пазарувате от наистина надеждно място. Офис техниката е едновременно скъпо удоволствие и ключов елемент от перфектния работен процес. Всяка повреда в лаптопа, нежелано премигване на монитора или проблем с видеокамерата по време на делови разговор могат да бъдат критични за целия ден, и за вашата компания изобщо.

Важно е да търсите не само стоки на доказали се производители, но и продавани от надеждни търговци. Не забравяйте, че при техниката репликите и фалшификатите са често срещано явление. Ако държите на дадена марка офис техника и консумативи, намерете я в магазин, който има репутацията да продава само и единствено автентични продукти.

Дайте си достатъчно време и организирайте новото офис пространство подобаващо. Когато се уверите, че наистина сте готови, можете да започнете и работния процес. Всяко развитие се познава по неговото начало.

Коментарите са изключени.