Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
17/06/2024

Как бодибилдърите използват Deca (Nandrolone Decanoate) и какво всеки трябва да знае за него

Deca (Nandrolone Decanoate)

Всеки любител тайно мечтае да стане професионалист в определен спорт с изключително тяло, сравнимо с телата на древногръцките (митични) богове. И може би има някои, които не се стремят да станат професионални спортисти, но има шансове, че все пак биха искали да се погледнат в огледалото и да обичат телата си. Колко от вас познават хора с наднормено тегло и/или извън форма и са 100% доволни от това как изглеждат и/или се чувстват? Не ни разбирайте погрешно, не всички хора искат да са слаби и стегнати, но по-голямата част от хората в днешното общество не са доволни от това как изглеждат и това има много общо със социалните медии и начина, по който се възприемат изображенията на тялото. Но постигането на най-добър резултат може да отнеме огромно количество ценно време от обикновен човек със средно телосложение. И това не са просто думи, а достоверни и проверени факти от висококвалифицирани специалисти.

Прогресивният свят не стои на едно място, а само се движи напред с огромни скокове. Това важи и за спортните постижения. Сега почти всеки може да пресъздаде атлетично тяло за възможно най-кратко време, което със сигурност ще бъде обект на завист от всички околни хора. За тези цели са разработени ефективни анаболни агенти (в специализирани научни лаборатории), които могат незабавно да променят мускулната структура на спортиста (към по-добро). Анаболите не действат сами по себе си, освен ако индивидът няма мисленето, дисциплината и решимостта да работи за тази промяна.

Разбира се, повечето спортисти имат съмнения, преди да започнат да приемат анаболни стероиди. Но ефектът от използването на тези лекарства е зашеметяващ по своя потенциал и всякакви съмнения просто изчезват. В края на краищата, когато приемате тези съединения, те се увеличават качествено: издръжливост, сила и обем на общата мускулна маса. В този случай резултатът е видим в рамките на няколко седмици след началото на цикъла на употреба на лекарството.

Каква доза DECA Durabolin е необходима за забележим ефект

Средната доза е около 200 mg на седмица. Всичко зависи от структурата на тялото, както и от физическото състояние. Това е дозата, с която трябва да започнете. Когато придобиете повече познания за стероидите, можете съответно да коригирате дозата си. Но каква доза DECA Durabolin е необходима за забележим ефект? Ако говорим за начинаещи спортисти, тогава дозата не трябва да надвишава 600-800 mg. Професионалистите често използват до 4 mg анаболни стероиди на 2,5 lbs тегло. При по-ниска доза няма да има забележим ефект. Що се отнася до честотата на употреба – за предпочитане не повече от веднъж седмично. Можете да разделите дозата на две дози.

Странични ефекти, които да очаквате от нандролон деканоат

По принцип, на фона на употребата на този анаболен агент, няма сериозни отрицателни последици. Тогава въпросът е дали има странични ефекти от нандролон деканоат.

Така че, ако седмичната доза надвишава 400 mg, са възможни такива нежелани прояви като повишено кръвно налягане. Тъй като съсирването на кръвта се влошава, може да се появи кървене от носа, лошо зарастване на рани, силно главоболие и акне. Ако говорим за използване на много високи дози, представителите на по-силния пол могат да получат забавяне на сперматогенезата. Не искаме да изнервяме новите потребители, когато предоставяме страничните ефекти, които могат да възникнат. Да бъдеш информиран какво да очакваш е много важно. И страничните ефекти варират от човек на човек и зависят от индивида. Здравите хора са по-малко склонни да получат или да развият отрицателни или нежелани странични ефекти.

И тъй като DECA Durabolin също има ниска андрогенна активност, вероятността от загуба или растеж на коса, както и акне е доста висока. Въпреки това, ако се появят такива нежелани реакции, това е при спортисти, които са склонни към патологични процеси на генетично ниво.

Във всеки случай, ако използвате този анабол правилно, тогава не трябва да се притеснявате за странични ефекти.

Коментарите са изключени.