Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
17/06/2024

Гамата масла на марката Castrol

Castrol масла

Редовното използване на Castrol масла във вашия автомобил ви позволява да намалите разхода на бензин, значително да удължите живота на двигателя и скоростната кутия, както и да осигурите плавно превключване на предавките дори при ниски работни температури.

Къде да купя моторни Castrol масла?

За да избегнете закупуването на фалшиво или нискокачествено масло, експертите препоръчват да купувате продукти само от дилърски центрове или доверени онлайн магазини. SamAvto работи директно с доставчици на оригинални продукти Castrol, така че можете да сте сигурни в качеството и 100% оригиналност на маслата, които купувате.

Гамата на марката Castrol обаче е толкова голяма, че можете да се объркате в нея, дори и да знаете каква степен на течливост е необходима на маслото, тъй като има масла, които са сходни по маркировка, но много различни по допустими отклонения, като напр. Castrol EDGE 5W-30 LL и Castrol EDGE 5W -30 C3.

Нека отбележим, че Castrol, или по-скоро неговите технолози, непрекъснато работят за подобряване на своите продукти, правейки ги още по-добри и по-екологични. За да направят това, те са в постоянна връзка със световни лидери в производството на автомобили. Както и с тунинг компании, които усилват двигателите с вътрешно горене. Този подход към работата ви позволява да получите наистина уникален и в същото време практичен продукт със смазочни свойства. Който може да изпълнява възложените му функции възможно най-правилно.

Как да направите правилния избор между тези две висококачествени смазочни материали?

Качеството на маслото Castrol се доказва от факта, че то се доставя на заводите на BMW. За използване в двигателите на нови автомобили. Производителят също така препоръчва това масло да се използва по време на сервизния период и след неговото завършване. Компанията разработва своето масло съвместно с производителите на автомобили, поради което много производители го препоръчват за своите механизми.

Една от технологиите, благодарение на които маслото поддържа висок рейтинг на пазара, е интелигентните молекули. Смазочните молекули се установяват върху металните елементи, образуват издръжлив филм и ги предпазват от износване.

Коментарите са изключени.