Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
27/05/2024

Още идеи за парти в офиса за следващото Ви лично тържество

парти в офиса

 

Още идеи за парти в офиса за следващото Ви лично тържество

Лятно барбекю

Организирайте релаксиращ следобед със скара и наслаждавайки се на слънчевите лъчи с лятно барбекю. Направете го в средата на седмицата или по всяко време, когато времето е хубаво. Този тип парти е идеален импровизиран празник – просто вземете скара и куп хранителни стоки.

Осигурете празнично настроение на служителите си, като помолите служителите да се обръщат към любимия си герой от телевизия, филм или книга. За допълнителна мотивация раздайте награди за най-добрия костюм, най-креативния костюм и най-трудния за отгатване костюм.

Идеи за офис празненства във виртуалното пространство

Ако работите с разпръснат екип, виртуалните работни партита включват всички. Само защото партитата трябва да се провеждат през екран, не означава, че не могат да бъдат забавни и уникални. Ето няколко идеи за виртуално офис парти за отдалечени работници:

Виртуални дегустации: От чай през вино до сирене, виртуалните дегустационни събития могат да бъдат креативен виртуален празник. Изпратете продукти за дегустация на служителите предварително и донесете експерт, който да води сесията.

Онлайн занаятчийско парти: Вместо лично празнично парти, изпратете по пощата консумативи за изработка на вашите служители, за да ги сглобите заедно пред камера. По време на празниците, Направи си сам джинджифилови къщички или украшения за дървета вдъхновяват разговори и приятелско състезание.

Виртуален лов на чистачи: В тази бърза виртуална игра, купонджиите трябва да намерят конкретни предмети и да ги представят на камерата.

Парти в офиса прави бизнеса по-забавен

Партитата в офиса са чудесен начин да покажете признателността си за упоритата работа на служителите; те също дават на отбора нещо, което да очаква с нетърпение. Направени добре, работните партита повишават удовлетворението от работата и морала на служителите.

Често задавани въпроси за офис партита

Как организирате виртуално офисно парти?

Виртуалните партита в офиса често работят добре в края на седмицата – можете да планирате едно в петък следобед например. Не забравяйте да уведомите членовете на екипа си предварително, ако трябва да приготвят нещо, като например коктейл или лека закуска. Ако планирате да изпратите лакомства за партито, оставете допълнително време, за да отчетете забавянето на доставката.

Трябва ли служителите да бъдат задължени да ходят на парти в офиса?

Няма нужда присъствието на фирмени партита да е задължително. Вместо това, насърчавайте Вашите работници и служители да идват, но им позволявайте да идват и да си отиват, когато искат. Когато храната е добра и дейностите са завладяващи, не би трябвало да имате проблеми да накарате служителите да се присъединят и да присъстват с удоволствие.

Какво е фирмено коледно парти?

Фирменото коледно парти е събитие, организирано от компанията около Коледа за всички служители. Понякога може да се държи от всеки офис или клон, докато друг път може да се хоства от цялата компания.

Коментарите са изключени.