Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
13/07/2024

Още за секционните гаражни врати

секционните гаражни врати

Още за секционните гаражни врати. Често ни питат дали е трудно да повдигнете такива гаражни врати ръчно.

Факт е, че теглото на платното се компенсира от пружинен механизъм и дори дете може да повдигне портата. Комплектът включва дръжка и пружинен болт, който ви позволява да заключите острието отвътре. Но днес автоматизацията е станала толкова достъпна, че повечето секционни гаражни врати се продават със задвижване. Управлението от дистанционното е удобно и безопасно. Задвижването може да засече препятствие по пътя си, ако поставите ръката си, то ще натисне леко и ще работи на заден ход. Автоматичната система блокира острието. Някои модели имат стоманена защита срещу повдигане. Последното поколение автоматизация позволява управление на осветлението в гаража, имат функция за вентилация (частично отваряне). Двупосочна комуникация, позволяваща да заявите позицията на щората от дистанционното. Могат да се управляват от смартфон , чрез bluetooth мрежа или wi-fi от всяка точка на света. Между другото, всички тези функции на гаражните врати могат да са още по-достъпни по време на промоция.

Недостатъци

И така, нека обобщим. Общоприето е, че секционните гаражни врати са по-скъпи от другите видове. Но поради ожесточената конкуренция между производителите, те са малко по-скъпи от ролетните врати, особено рекламните размери. Но това, което създава проблем е, че за монтаж Ви трябва подготвен отвор и Ви трябва доста голямо пространство под тавана, комуникациите и лампите могат да пречат. Между другото, правилата за подготовка на отварянето са описани тук.

Предимства на секционните гаражни врати

Мога да продължа безкрайно, тези гаражни врати са топли, издръжливи, красиви, надеждни и сравнително достъпни. Имаме голям късмет, че на пазара ни има трима големи конкуренти, което гарантира постоянна борба за купувача, което означава възможно най-ниски цени на типа гаражни врати, високо качество на продуктите и дълги гаранционни срокове.

Очаквано секционните гаражни врати са с най-балансирани показатели. На второто място са люлеещите се гаражни врати, което не е изненадващо, простотата и надеждността са като тази на скрап стомана, срещу която няма метод, но въпреки броя на точките, това е архаично нещо, което не се използва в съвременното строителство. Ролетните гаражни врати се избират заради външния им вид, компактност и относителна достъпност, както и устойчивост на взлом, в случай на използване на екструдирани профили. Повдигащите и въртящите гаражни врати се имат своите предимства, но не у нас и не при нашия климат. По този начин в момента на пазара на гаражни врати са актуални два вида – ролетни и секционни гаражни врати, повече подробности за всеки от тях можете да намерите в линковете по-долу. Благодарим ви, че прочетохте до края, надяваме се информацията да Ви е била полезна.

Помощ при избора и закупуването на секционните гаражни врати открийте тук

Коментарите са изключени.