Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
13/07/2024

Почистване на кола с прахосмукачката Хенри

Почистване на кола с прахосмукачката Хенри

Почистване на кола с прахосмукачката Хенри. Прочетете повече в статията.

Почистване на кола с прахосмукачката Хенри

Надявах се, че прахосмукачката Хенри ще се справи добре с почистването на автомобили и не бях разочарован. Първо, дългият 10-метров кабел означаваше, че лесно можех да стигна до колата ни, паркирана отвън на пътя, въпреки че колата ни е доста малка. Свързването на удължителен кабел обаче не би било голямо безпокойство, ако беше необходимо.

Инструментът за процепи е може би най-удовлетворяващата приставка за използване в колата. Тъй като позволява да се достигне до наистина тясната пролука между седалките на колата и страничната част на колата. Там обикновено е абсолютно мръсна благодарение на трудната достъпност. Всмукателната мощност на прахосмукачката Хенри , стреляща през тази много тясна междина, означава, че е много ефективна в тези видове кътчета. Меката четка за прах обаче беше приставката, която използвах за по-голямата част от почистването на колата. Поради нейната чиста гъвкавост. Открих, че е наистина полезно за почистване на всичко по арматурното табло на колата, включително вентилационните отвори и около цифровите контроли на волана. Беше идеален и за самите седалки. И накрая, използвах четката за тапицерия, за да почистя с прахосмукачка плоските повърхности в колата, което включваше пода в багажника, страните и пода на краката, постелките за кола и подглавниците. Дебелите, здрави четина бяха наистина добри в разбъркването на част от калта, полепнала по пода, особено.

Почистване на стълби с прахосмукачка Хенри

За да бъда напълно честен, прахосмукачка Хенри всъщност не е предназначен за лесно почистване на стълби. Първо, той е твърде широк, за да се побере на стъпало на стълбище с нормален размер. Така че бях принуден да го нося в една ръка. Докато се качвах по стълбите, използвайки четката за тапицерия, прикрепена само към маркуча, докато вървях. Не намирам това за особено предизвикателство, но самата машина е доста тежка (7,5 кг), така че ако имате някакви проблеми със силата или подвижността, може би трябва да помислите за различен, по-лек прахосмукачка, ако ще се заемете с прахосмукачката на стълби .

Колко добре се справя с космите прахосмукачка Хенри от домашни любимци?

За всички собственици на домашни любимци, и по-специално собствениците на кучета, ще бъдете разочаровани да научите, че прахосмукачка Хенри не е много ефективен при премахването на косми от домашни любимци. Това наистина се дължи на факта, че Хенри не идва с въртяща се четка. Въпреки това, не се притеснявайте, защото Numatic са коригирали тази грешка чрез дизайна на Henry Pet и Henry Xtra, които имат специален инструмент Airo Brush за премахване на косми от домашни любимци. Henry Pet включва и контрол на миризмата. Открийте тук прахосмукачката Hanry.

Коментарите са изключени.